GEAR GEDOAN - ALGEMEEN
 Vrijwilligersactie: GAER GEDAON !!!!
In Rooj geit alles tegooi. We blijven het gewoon voor de lol herhalen. De eerste maanden van 2015 stonden in het teken van vasteloavendj met boontje aovendje en optocht . Daar zat een hoop positieve energie en creativiteit in. En alle verenigingen startten weer met vaste en nieuwe activiteiten. Voor jong en oud, vrouwen, mannen, voor ieder wat wils. En zoals altijd deden weer veel mensen samen ongezien goed werk, voor ouders of buren, voor school, voor de club. Fijn toch!

GOUD WAARD
We hebben aangekondigd dat we in beeld willen brengen wat al die vrijwilligers in Rooj samen paraat maken. We hebben al wat foto’s verzameld van noeste werkers achter de schermen. Die laten we hierbij zien. Het bewijs dat vrijwilligerswerk veel mensen blij maakt en ook gewoon gezellig is. Daar wil je toch bij horen.
Of het nu gaat om helpende ouders op school, ouderwetse naoberhulp, EHBO-ers, vrijwillige brandweer, mensen die zich inzetten voor de kerk, of activiteiten voor senioren verzorgen, mensen die hun cluppie een warm hart toedragen met hand- en spandiensten of als bestuurder…… Als je het wil zien, zie je ze opeens overal. Ze maken het verschil. En we zijn daar blij mee. Bijgevoegde foto’s zijn nog maar een voorbeeld en lang niet compleet.
Sommige mensen vinden vrijwilligerswerk heel gewoon: - de kal neet waerd -, maar het is en blijft het cement dat ons dorp Rooj net wat fijner maakt om in te wonen. Als u het nu ook te pakken krijgt: er is altijd en voor iedereen wel iets leuks en nuttigs dat u kunt doen, sluit gewoon ergens aan. Gezellig. Thuis zitten kan altijd nog.

VULT U AAN?
Ons overzicht is nog lang niet compleet, we zijn pas net op weg. U heeft zelf zeker nog veel meer voorbeelden van vrijwilligerswerk en wat dat allemaal oplevert. U kunt ons heel simpel helpen: maakt u een mooie foto van (een groepje) vrijwilligers? Mailt u die dan aan info@dorpsraadstramproy.nl. Dan plaatsen wij van tijd tot tijd een collage in het Blaadje. Op het einde van 2015 hebben we dan een jaar vrijwilligerswerk in beeld, altijd een mooi plaatje. En wat natuurlijk ook altijd mag: geef die vrijwilliger gewoon eens een gemeend schouderklopje of een knipoog. Fijn toch!

Foto's zijn te zien via een muisklik hier


BUURT BENKSKES