WERKDAG SCHIETBAAN STRAMPROOIERHEIDE

Schietbaan Stramprooierheide heropend


Op zaterdagochtend 26 november vanaf 09.00u verwijdert een groep van betrokken buurtbewoners en vrijwilligers, Natuurmonumenten, Ark en de gemeente Weert de te weelderige begroeiing op de oude Schietbaan van de Burgerwacht op de Stramprooierheide.

Deze is gelegen vlakbij de Zevensprong bij de Boberden / Lochtstraat. Daarmee worden de contouren van dit indrukwekkend complex weer deels zicht- en beleefbaar. Ieders hulp is daarbij van harte welkom.
Rond 11.00 is er een pauzemoment met toelichtende verhalen over de werklocatie.

Deze actieve en gezellige klus vol samenwerking is een initiatief van de Dorpsraad Stramproy. Deze vrijwilligersdag in de natuur op 26 november is de eerste in een reeks. Vele handen maken licht werk en leveren een prachtige bijdrage aan het onderhoud van het landschap. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Gereedschap, werkhandschoenen en lunchpakket zoveel mogelijk zelf meenemen. De activiteit start om 09.00u en wordt rond 13.00u afgerond. na kerk Stramproy eerste weg rechts richting Jumbo, weg vervolgen richting Vosseven, Bij Lochtstraat 24 6039 RV rechtsaf slaan. Woon je in de buurt kom op de fiets.

Het is de bedoeling dat het onderhoud aan deze natuur een regelmatig vervolg krijgt.
Ieders hulp is welkom. Meldt u zich bij voorkeur vooraf aan via info@dorpsraad-stramproy.nl. U kunt ook bellen met Hilde van Dael (0495-563547) of Rex Pyka (06-51483044). Op de website van de dorpsraad vindt u nog meer informatie.

Klik hier voor de FOLDER van Natuurmonumenten.


BUURT BENKSKES